Dr. Denim söker en Logistics Team Leader

Vi söker en vikarie för att leda Logistikavdelningen.  

Tjänsten är operativ med fokus på processer och processförbättningar. Områden som tjänsten berör är utgående samt ingående logistik globalt, Sjö & flyg import, lageroptimering inkl Tullager, även ett helhetsasvar för leveransbevakning samt förmedling av leveransplaner samt att lösningar i IT systemet GARP fungerar. I tjänsten ingår även att se över nya flöden att optimera samt dokumentera och informera berörda parter. Det innebär även adminsitrativt arbete för att täcka upp då vi jobbar i små team, här ingår attestering av fakturor, transportbokningar, uppföljning samt leveransbevakning.

Som person är du driven och har erfarenhet av logistik och varuflöden inom detaljhandeln. Du har även erfarenhet av att ha ett arbetsledande ansvar och är analytiskt och effektiv i små team.

Vi ser även att du är noggrann, ansvarstagande, självgående och snabb på att lära dig nya processer och system.

 

KRAV

Du har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom Logistik gärna med ett arbetsledande ansvar samt att du har studerat Logistik vidare efter gymnasium.

Du har avancerade kunskaper inom Excel och är van att jobba i affärssystem och har drivit integrationsproject.

Din engelska är perfekt i både skrift och tal.

 

TJÄNSTEN

Geografiskt område: Göteborg

Tjänsten är på heltid. Anställningen är ett vikariat på 12 månader.

Tillträde omgående eller enl. överenskommelse.

Deadline för ansökan: 20:e Oktober

Ansökan skickas till: [email protected] med tydlig ref: Logistics Team Leader i ämnesraden samt bifogade filer med CV och Personligt brev.

Vi kontaktar endast de som kallas till intervju, och det kommer att ske löpande.


Dr. Denim är ett denim-baserat livsstilsmärke från Göteborg med en global marknad. Med 12 år på marknaden är Dr. Denim ett väletablerat och stabilt varumärke.

Extend yourself with a fashionably functional wardrobe that never lets you down, that breaks borders and makes room for life. Every day is a denim day.